Kranen

Kraan aanschaffen?

Maak kennis met ons assortiment kranen!
Bent u op zoek naar een nieuwe kraan? Dan is het essentieel om te weten welk type kraan u nodig heeft, aangezien kranen in diverse ruimtes in uw hele huis voorkomen! Of u nu een badkamerkraan, een kraan voor uw toilet, of een nieuwe keukenkraan zoekt, wij voorzien u van uitgebreide informatie over alle typen kranen!

Ons assortiment kranen

Dankzij ons uitgebreide assortiment kunt u bij ons de beste kranen vinden voor uw gehele woning. Wij bieden onder andere:

Wastafelkranen
Badkranen
Douchekranen
Fonteinkranen
Keukenkranen
Bidetkranen
Thermostaatkranen

En dit alles uiteraard in overeenstemming met de laatste trends en tegen aantrekkelijke prijzen!

Inbouwkraan of opbouwkraan, hoge of lage kraan, of een waterbesparende kraan?

Er zijn tal van keuzes te maken. Zodra u het gewenste type kraan heeft bepaald, stuit u op nog meer beslissingen. Denk aan de kleur van de kraan, een thermostaatkraan of mengkraan, de keuze tussen een opbouw- of inbouwkraan, of wellicht een kraan voor een waskom. Bent u al bezig met milieubewust handelen en overweegt u een waterbesparende kraan? Voor de juiste kraan dient u te bepalen welke aspecten voor u van belang zijn. Bekijk ons assortiment of aarzel niet om onze hulp in te schakelen indien u het aanbod overweldigend vindt. Een trendtip: als u gaat renoveren en een strakke en moderne uitstraling ambieert, overweeg dan zeker een wandkraan als prachtige optie.

Trends op het gebied van kranen

De badkamer heeft zich in de laatste jaren steeds meer ontwikkeld tot een plaats van ontspanning. Met een watervalkraan tovert u uw badkamer om tot een heuse spa! Wat denkt u dat de belangrijkste trend op het gebied van kranen is? Zonder twijfel zijn dat zwarte kranen! Echter, gouden kranen en koperen kranen zijn eveneens populair en maken grote opmars. Er gaan zelfs geruchten dat witte kranen in de komende jaren aan populariteit zullen winnen. Welke kleur kraan heeft uw voorkeur?

Veelgestelde vragen over kranen

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van kranen?
Kranen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, soorten, maten en kleuren. Hoewel kranen uw badkamerstijl compleet kunnen maken, dienen ze natuurlijk ook praktisch te zijn. Bekijk ons aanbod, overweeg en test ze in onze showroom en maak uw keuze. Gaat u voor een inbouwkraan, opbouwkraan, of wellicht een kraan met een speciale kleur?

Welke soorten kranen biedt u aan?
Ons assortiment omvat kranen voor elke ruimte in huis. Wij bieden wastafelkranen, douchekranen, badkranen, keukenkranen, toiletkranen, maar ook buiten- en tuinkranen, wasmachinekranen, hoekstopkranen, kogelkranen en tapkranen. Een uitgebreid assortiment, zodat u niet van winkel naar winkel hoeft te gaan!

Hoe zit het met inbouwkranen?
Inbouwkranen vormen echt de kroon op uw nieuwe badkamer, maar vereisen enige voorbereiding. Een inbouwkraan bestaat doorgaans uit een inbouw- en afbouwdeel, waarbij het inbouwdeel in de muur moet worden gemonteerd en het afbouwdeel als afwerking erbovenop komt. Dit vergt meer werk dan een opbouwkraan, maar biedt een ultramoderne uitstraling voor uw badkamer!

Wat zijn de laatste trends op het gebied van kranen?
Met stip op nummer één: gekleurde kranen. Zwarte kranen, gouden kranen, koperen kranen of witte kranen passen perfect in moderne en trendy badkamers van nu en maken uw badkamerstijl compleet. Zo geven zwarte kranen uw stoere industriële of betonlook badkamer de finishing touch en brengen koperen en gouden kranen warmte in uw badkamer. Wat is uw favoriete kleur kraan?