Accessoires

Badkameraccessoires zijn onmisbaar in je badkamer.

Waar moet je anders je handdoeken, wc-rollen en douchegel laten? In ons assortiment badkameraccessoires vind je allerlei handige items voor zowel je badkamer als je toilet. Ze zijn verkrijgbaar in diverse vormen, kleuren en maten!

Upgrade je badkamer met deze badkameraccessoires Wist je dat de juiste badkameraccessoires je toilet-, bad- en douche-ervaring aanzienlijk kunnen verbeteren? Deze accessoires kunnen niet alleen de stijl van je badkamer versterken, maar ook het gemak vergroten en de veiligheid verhogen. Ben je benieuwd naar ons assortiment badkameraccessoires? Lees dan verder of bekijk ons volledige aanbod hierboven.

Ons assortiment badkameraccessoires In ons assortiment badkameraccessoires vind je onder andere:

  • Handdoekhouders
  • Doucheaccessoires
  • Zeepaccessoires
  • Badaccessoires
  • Toiletaccessoires
  • Badkamerverlichting
  • Waterontharders
  • Diverse andere accessoires zoals wasmanden, raam- en vloerwissers, badkamerventilatoren, prullenbakken en planchetten.

Handige doucheaccessoires voor extra opbergruimte

Heb je te weinig opbergruimte in je douche?

Geen probleem! Met handige doucheaccessoires kun je dat probleem oplossen. Kies bijvoorbeeld voor een doucherekje dat je aan de douchewand, aan de muur, of zelfs inbouwt wanneer je gaat verbouwen. Zo kun je al je douchespullen netjes opbergen!

Perfecte items voor bij je wastafel

Wil je je wastafel wat extra’s geven?

Dat kan met handige badkameraccessoires. Maak je wastafel compleet met een prullenbakje, een zeepdispenser aan de wand, een houder voor je föhn, een handdoekring of handdoekhaakje, en een tandenborstelhouder die je aan de muur bevestigt. Als je extra opbergruimte nodig hebt, is een planchet onder je ronde spiegel een mooie toevoeging!

Optimaal ontspannen in bad met deze badaccessoires Een ontspannend bad kan niet zonder een badkussen, een stijlvolle houten badplank voor een glas wijn, en wat ontspannende muziek of je favoriete serie. Laat het bad maar vollopen!

Veiligheid voorop! Kies voor veiligheid met deze accessoires

Wil je je badkamer veiliger maken? Veiligheid is ook voor ons belangrijk. Daarom bieden we accessoires zoals antislip douchematten om uitglijden te voorkomen, douchebeugels of badsteunen voor meer grip, en zelfs douchestoelen of -krukken voor extra veiligheid in de douche. Hiermee kun je je badkamer een stuk veiliger maken!

Veelgestelde vragen over badkameraccessoires

Welke badkameraccessoires mogen niet ontbreken in de badkamer en het toilet?
Natuurlijk zijn er enkele standaard badkameraccessoires die niet mogen ontbreken in je badkamer en toilet, zoals een toiletrolhouder, een reserve-rolhouder en een toiletborstelhouder. Maar denk ook aan een vloer- en raamwisser, handdoekhaken of -beugels, een handige badplank en een wandplankje voor extra opbergruimte. Als je aan het verbouwen bent, mogen inbouwnissen niet vergeten worden. Deze bieden extra opbergruimte en zijn erg handig!

Ik heb te weinig opbergruimte, welke badkameraccessoires zijn handig?
Als je te weinig opbergruimte hebt, kunnen moderne inbouwnissen in de muur, doucherekken voor aan de muur of douchewand, handdoekhaken of -stangen voor aan de wand, of op je radiator, je meer opbergruimte bieden. Als je echt ruimte wilt besparen, kun je overwegen om je spiegel te vervangen door een handige spiegelkast met extra opbergruimte!

Wat zijn de laatste trends op het gebied van badkameraccessoires?
Badkameraccessoires kunnen de uitstraling van je badkamer versterken en bijdragen aan je favoriete interieurstijl. Een van de laatste trends is het gebruik van gekleurde accessoires. Combineer bijvoorbeeld gouden, zwarte of koperen kranen met badkameraccessoires in dezelfde kleur voor een harmonieuze uitstraling. Met nieuwe badkameraccessoires kun je eenvoudig een nieuwe sfeer creëren in je badkamer!

Hoe maak je je badkamer veiliger met badkameraccessoires?
Als je je badkamer veiliger wilt maken, is het gebruik van antisliptegels een goede start. Als je vloertegels te glad zijn, kun je overwegen om een antislipmat te gebruiken of een antislipcoating aan te brengen om de vloer stroever te maken. Daarnaast kunnen douche- en toiletsteunen het in- en uitstappen vergemakkelijken en extra veiligheid bieden. Veiligheid in de badkamer begint met deze nuttige accessoires!