Badkamermeubels

Diverse typen badkamermeubels

Badkamermeubels zijn van uiterst belang in uw badkamer, want waar zou u anders uw badkamerspullen moeten opbergen? Daarnaast fungeren ze tevens als blikvanger en stellen ze u in staat om de stijl van uw badkamer op een zeer elegante wijze door te trekken. Gaat u voor een strak en greeploos badkamermeubel, een houten wastafelblad met waskom, of zoekt u een fonteinkast voor in het toilet? De keuze voor een wastafelmeubel wordt veelal bepaald door uw persoonlijke voorkeur. Een bepaalde kleur of stijl is vaak het eerste waar u naar kijkt, naast natuurlijk de afmetingen. Maar ook belangrijk: geeft u de voorkeur aan een vrijstaand of zwevend model, mag het open zijn of heeft u liever een gesloten afwerking van uw badkamermeubel? Maak uw keuze uit ons uitgebreide assortiment badmeubels:

 • Badkamerkasten met spiegel
 • Meubels voor waskommen
 • Houten meubels
 • Smalle hoge badkamerkasten
 • Onderkasten voor wastafels
 • Wastafelbladen voor bovenop uw badkamermeubel
 • Toiletmeubels

Badkamermeubels in alle mogelijke stijlen en kleuren

Badkamermeubelen zijn natuurlijk verkrijgbaar in diverse vormen, afmetingen, kleuren en stijlen. Maak uw badkamer compleet met een meubel dat perfect aansluit bij de stijl van uw badkamer. Elk meubel heeft zijn eigen design en uitstraling. Bent u op zoek naar een badmeubel dat tijdloos is en in vrijwel elke badkamerinrichting past? Dan zijn houten badmeubels een uitstekende keuze! Hier vindt u een selectie van de verschillende stijlen die bij ons beschikbaar zijn:

 • Landelijke stijl
 • Moderne stijl
 • Industriële stijl
 • Meubels met betonlook
 • Scandinavische stijl
 • Designmeubels
 • Marmeren meubels
 • Vintage meubels

Weet u nog niet welke richting u moet inslaan? Bekijk dan onze top 10-lijst met de beste badkamermeubels! Of breng een bezoek aan een van onze showrooms, waar u de mooiste badmeubels volgens de laatste trends kunt bewonderen.

Voor welke afmeting gaat u?

U heeft de kleur en de stijl van het badkamermeubel al in uw hoofd, maar voor welke afmeting gaat u? De standaarddiepte van badmeubels is 46 cm, meestal past dit ook prima in een gemiddelde badkamer. Is uw badkamer aan de kleine kant? Kies dan voor een ondiep model, deze zijn al verkrijgbaar vanaf 39 cm diepte. Op deze manier heeft u meer bewegingsruimte in de badkamer, terwijl u toch voldoende opbergruimte in de lades van het meubel behoudt. Een echte win-winsituatie dus! Naast de diepte van het badmeubel is ook de breedte een belangrijk aspect. Populaire breedtes zijn 80 cm, 100 cm en 120 cm. Wist u dat wij zelfs badkamermeubels aanbieden met een breedte van 340 cm? Bekijkt u gerust ons assortiment op onze website en ontdekt u alle mogelijkheden in verschillende maten.

Welk type wastafel plaatst u op uw badkamermeubel?

Uw badkamermeubel vormt de basis voor uw wastafel. Kiest u voor een waskom? Dan bent u op zoek naar een wastafelblad waarop u de waskom stijlvol kunt plaatsen, of naar een meubel met een bovenblad waarop u de waskom kunt zetten. Uiteraard moeten er wel gaten zijn voor de wastafelafvoer en de wastafelkraan. Heeft u liever een meubelwastafel? Dan kunt u opteren voor een wastafelonderkast met een losse meubelwastafel, of u kunt uw badkamermeubel aanschaffen als onderdeel van een badmeubelset met een bijpassende wastafel. De keuze is aan u!

Maak er een geheel van

Een badkamermeubel is natuurlijk niet compleet zonder een fraaie kraan en een eigentijdse spiegel. U kunt kiezen voor een wastafelkraan in een opvallende kleur (denk aan goud of zwart) en voor een ronde spiegel met verlichting. Tip: wanneer u een kraan heeft gekozen, vergeet dan niet om ook de afvoerplug en sifon in dezelfde kleur te bestellen! Dit zorgt voor een harmonieus en fraai geheel, en dat is natuurlijk wat we allemaal willen.

Extra opbergruimte nodig in uw badkamermeubel?

Een logische oplossing voor meer opbergruimte is een groter formaat. Maar als uw badkamer niet al te ruim is, kan extra opbergruimte nog een uitdaging zijn. U kunt opteren voor een hoog badkamermeubel met meerdere lades om uw badkamerspullen keurig op te bergen. Heeft u behoefte aan nog meer opbergruimte in de badkamer en zijn de lades niet voldoende? Overweeg dan een spiegelkast boven uw badkamermeubel of zoek een badkamerkast in dezelfde stijl.

Zo bespaart u op een badkamermeubel

Maakt u zich zorgen dat een goedkoop meubel een teleurstelling zal zijn? Dat hoeft absoluut niet het geval te zijn. Dankzij onze nauwe samenwerking met leveranciers kunnen wij badkamermeubels aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Bekijkt u uw favoriete meubel in een van onze showrooms om het in het echt te bewonderen! Wilt u zeker weten dat uw favoriete item in de showroom aanwezig is? Bel ons dan even, zo kunt u het straks met eigen ogen zien.